NIEUWS

Goedkope rijbewijskeuring senioren

Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij Goedkope Keuringen op 24 februari, 24 maart en vervolgens eens per maand in het Gemeenschapshuis Huissen Zand, van Wijkstraat 31. Voor informatie en een afspraak belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 085 – 48 83 616. Zelf een datum reserveren kan via de website: www.goedkopekeuringen.nl. De artsen waar wij mee samenwerken zijn aangesloten bij het ZorgDomein.

Tarieven (incl. btw):
– 75+ B/E en medisch € 45,-
– C/D/E en Taxipas € 60,-

Let op: Het is NIET mogelijk rechtstreeks bij het Gemeenschapshuis een afspraak te maken.

Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Gezondheidsverklaring gekocht te worden. Deze is verkrijgbaar via de website mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).
U beantwoordt de vragen en stuurt de Gezondheidsverklaring naar het CBR. Het kan een aantal weken duren voordat u de papieren die de arts moet invullen thuisgestuurd krijgt van het CBR (per post of via de mail).

Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.


Basiscursus Digitale Fotografie

Deze cursus wordt door Bart Groenendijk gegeven op woensdag- en donderdagavond van 19:30 uur tot 21:00 uur. Locatie: het Gemeenschapshuis Huissen-Zand, van Wijkstraat 31 in Huissen.

De cursus start op woensdag 5 en donderdag 6 oktober, daarna elke week tot en met woensdag 7 en donderdag 8 december.

Deze basiscursus is voor mensen in alle leeftijdsgroepen met een passie voor fotografie. Voor iedereen met een spiegelreflex-/systeemcamera, die hun toestel willen leren kennen of meer uit hun camera willen halen en anders willen leren kijken.

Deze basiscursus bestaat uit 10 lessen van 1,5 uur, maximaal 8 cursisten.

Je leert o.a. hoe je camera werkt. We gaan naar verschillende locaties, zodat je inzicht krijgt hoe je je camera moet instellen.
De foto’s worden klassikaal besproken via een monitor. We gaan het hebben over verschillende manieren van fotograferen, compositie en nachtfotografie.
De cursus wordt schriftelijk ondersteund.

Informatie
T: 026 750 62 73
E: bart-groenendijk@versatel.nl