ORGANISATIE

Ons doel

Het Gemeenschapshuis stimuleert initiatieven die het welzijn van de bewoners van Huissen en omgeving bevorderen. Daarom biedt de organisatie diverse ruimtes te huur aan voor sportieve, sociale, culturele en maatschappelijke activiteiten. Deze ruimtes zijn vaak speciaal ingericht en goed gefaciliteerd.

Mogelijkheden

Ons gebouw in Huissen Zand kent vele mogelijkheden. U kunt er onder andere terecht om te vergaderen of een grotere bijeenkomst te organiseren. Maar er is ook ruimte voor muziekles, ballet, gym of om gezellig te biljarten. Kijk voor een uitgebreid overzicht bij Mogelijkheden en Gebruikers.

Vrijwilligers

Om het u als huurder of gebruiker naar de zin te maken beschikken wij over een groep enthousiaste en bekwame vrijwilligers. Niet voor niets werden zij in 2009 door de Gemeente Lingewaard uitgeroepen tot Vrijwilligersgroep van het Jaar. Zij zijn uw vraagbaak en zorgen ervoor dat u zich thuis voelt.
De vrijwilligers draaien op gezette tijden ook bar- en keukendiensten. U kunt daar terecht
voor koffie, thee, sappen, frisdrank en licht alcoholische dranken. Daarnaast is er een beperkt assortiment chips en chocoladeartikelen.
Voor klein onderhoud en reparatiewerkzaamheden kan het Gemeenschapshuis een beroep doen op een team aan klusjesmannen.

Bestuur

Het Gemeenschapshuis zou natuurlijk niet kunnen functioneren zonder het vakkundige zeskoppige bestuur van Stichting Gemeenschapsraad Huissen Zand. Naast alle vaste en gebruikelijke bestuurstaken regelen zij onder meer de bezetting van alle ruimtes en activiteiten en het onderhoud van het gebouw intern. Bovendien zorgen zij ervoor dat de bar voldoende wordt bevoorraad.

Voorzitter

Dhr. H. Ederveen
T: 026 325 43 41
E: h.aederveen@freeler.nl

Financiën

Mevr. M. Kemperman
T: 026 325 10 15
E: t.kemperman@hetnet.nl

Secretaris

Vacature

Planner/verhuur

Vacature
Tijdelijk:
Harry Kemperman
T: 06 306 350 54

Bestuurslid p.r.

Mevr. G. Ederveen
T: 026 325 43 41
E: h.aederveen@freeler.nl

Bestuurslid

Dhr. Gerard Graven
T: 06 215 441 26
E: gerardgraven@ziggo.nl