ORGANISATIE

Ons doel

Het Gemeenschapshuis stimuleert initiatieven die het welzijn van de bewoners van Huissen en omgeving bevorderen. Daarom biedt de organisatie diverse ruimtes te huur aan voor sportieve, sociale, culturele en maatschappelijke activiteiten. Deze ruimtes zijn vaak speciaal ingericht en goed gefaciliteerd.

Mogelijkheden

Ons gebouw in Huissen Zand kent vele mogelijkheden. U kunt er onder andere terecht om te vergaderen of een grotere bijeenkomst te organiseren. Maar er is ook ruimte voor muziekles, ballet, gym of om gezellig te biljarten. Kijk voor een uitgebreid overzicht bij  Gebruikers en Mogelijkheden.

Vrijwilligers

Om het u als huurder of gebruiker naar de zin te maken beschikken wij over een groep enthousiaste en bekwame vrijwilligers. Niet voor niets werden zij in 2009 door de Gemeente Lingewaard uitgeroepen tot Vrijwilligersgroep van het Jaar. Zij zijn uw vraagbaak en zorgen ervoor dat u zich thuis voelt.
De vrijwilligers draaien op gezette tijden ook bardiensten. U kunt daar terecht
voor koffie, thee, sappen, frisdrank en licht alcoholische dranken.

Bestuur

Het Gemeenschapshuis zou natuurlijk niet kunnen functioneren zonder het bestuur van Stichting Gemeenschapsraad Huissen Zand. Naast alle vaste en gebruikelijke bestuurstaken regelen zij onder meer de bezetting van alle ruimtes en activiteiten en het onderhoud van het gebouw intern.

Voorzitter

Dhr. Henk Ederveen
T: 026 325 43 41
E: h.aederveen@freeler.nl

Financiën

Mevr. Miep Kemperman
T: 026 325 10 15
E: t.kemperman@hetnet.nl

Secretaris

Vacature

Planner/verhuur

Luc Tolboom
T. 06 54758933
E: luc_tolboom@hotmail.com

Bestuurslid p.r.

Mevr. Gradie Ederveen
T: 026 325 43 41
E: h.aederveen@freeler.nl

Bestuurslid / Technische zaken

Dhr. Gerard Graven
T: 06 215 441 26
E: gerardgraven@ziggo.nl